初中英语语法动词



初中英语语法:动词时态专项训练 来源:考试大 【爱学习,爱考试大】 2007 年 3 月 29 日
一、用所给词的适当形式填空:
  1.Heswimming in the river every day in summer. (go)
  2.Ityou are right. ( seem )
  3.Look, the children basketball on the playground. ( play )
  4.Heto the radio when I came in, ( listen )
  5.It is very cold .I think it . ( rain )
  6. ?I need some paper . ?I some for you . ( bring )

  7.I can’t find my pen . Whoit ? ( take )
  8.He said that heback in five minutes . ( come )
  9.I didn’t meet him. He when I got there. ( leave )
  10.Imy bike, so I have to walk to school. ( lose )
  11.Hedown and began to read his newspaper. ( sit )
  12.He is very hungry. He anything for three days. ( not eat )
  13.Iwith you if I have time . ( go )
  14.We will go to the cinema if itfine . (be )
  15.I will tell her the news when sheto see me next week. (come)
  16. “ Whenyouthe car ?” “ In 1998 . ”( buy )

  17.Wegood friends since we met at school . (be)
  18.Whatyou at five yesterday afternoon ? (do)
  19.The bike is nice . How muchit? (cost)
来选择最佳答案填空
( A. is ( )
  1.We’ll go swimming if the weatherfine tomorrow. B.was C. will be D.is going to be

  2.Itfive years since he has left for Beijing. B. has been C.is D.is going to be
A. was (

  3.Please don’t leave the office until your friendback. B.comes C.have come D.will come
A.came (

  4.By the end of last year heabout 1500 English words. B.learned C.was learning D.had learned
A. learns (

  5.Listen ! Someonein the next room . B.crying C.is crying D.has cried
A.cried (

  6.You must tell him the news as soon as youhim. B.sees C.will see D.is seeing
A.see (

  7.He told me that heto see us the next day. B. came C. will come D. would come
A.comes (

  8.We can’t find him anywhere . Perhaps hehome. B. went C. has come D. would come
A. is going ( A. is (

  9.The teacher told us that the sunbigger than the earth. B. was C. has been D.will be

  10.Could you tell me where the railway station? B. is C. will be D. would be
A. was (

  11.Weto the Great Wall several times. B. were going C. have gone D.have been
A. go (

  12.It seemed that the old manfor something over there. B. looked C. was looking D. has looked
A. looks (

  13.He was sure that hehis wallet in the office . B. would leave C. had left D. has left
A. left (

  14.You must study hard if you want to fail the exam. B. don’t C. haven’t D. hadn’t
A. won’t


  15. ?I’m afraid you can’t sit here . B. won’t C. can’t
?Sorry , Iknow. D. didn’t
A. don’t ( fell (

  16. As shethe newspaper , Grannyasleep. B. fell C. was reading , was falling D.read ,
A. read , was falling

  17. ?Jim is not coming tonight . B. promised
?But he ! C. will promise D. had
A. promises(许诺) promised (

  18. ?What’s her name? B. forgot
?I. D. am forgetting
A. forget 来(
C. had forgotten

  1.He oftenhis clothes on Sundays. B. washes C. has washed D. wash
A. washing (

  2.I’m Chinese. Wherefrom? B. you are coming C. you come D. are you
A. do you come coming (

  3.Mayto school. B. is never walking C. walk never D. never is
A. never walks walking (

  4.We will start as soon as our teacher . B. will come C. come D. is coming
A. comes (

  5.How long agoplaying football? B. had you stopped C. did you stop D。
A. have you stopped do you stop (

  6.It hard when I left my house . B. rains C. was raining D. will rain
A. is raining (

  7.I think this questionto answer. B. is easy C. was easy D. will easy
A. easy (

  8. Don’t talk so loudly . Your father. B. is sleeping C. slept D. had slept
A. sleeps


  9.How many people does the doctor know whoof the disease (疾 B. is dying C. has died D. dies
病)? A. are dying (

  10.Imy homework now. B. finished C. have finished D. had finished
A. finish (

  11.Hefor three years. B. has been in the army C. joined D. has served
A. has joined the army (

  12.His grandfatherfor thirty years. B. was dead C. has been dead D. has died
A. died (

  13.I from my brother for a long time. B. have not heard C. have heard not D. do
A. not have heard not hear (

  14.Maths, one of the most important subjects, always interested B. have C. are D. is ?.
him. A. has (

  15.?Did your brother go to America last year?
A. No , he did never go there C. No , he never was there
B. No , he has never gone here D. No , he’s never been there 源:考试大-中
考源:考试大-中考 ( )
  16.He that factory since 19
  58. A. has left B. has worked in C. has gone from C. have happened D. are taken place ( )
  17.Our teacherto Beijing three times. A. went B. had gone C. has gone D. has been ( )
  18.Last week Johnhis leg. A. felt and broken B. fell and broke broken
D. has come to
C. feels and breaks
D. fallen and
( )
  19.Jackhis thick coat because it was snowing. A. puts on B. put on C. takes on D. took on ( )
  20.Hethe picture on the wall. A. hanged B. hung C. has hanged
D. was hanged
( )
  21.Next monthtwenty five. A. has my sister B. my sister will be going to be
C. my sister shall have
D. my sister is
( )
  22.Youher again in a few weeks. A. will see B. have seen C. had seen
D. have been seen
( )
  23. By the end of last term weEnglish for two years. A. have studied B. have been studied C. would studied D. had studied ( )
  24.Mrs Brownin New York for three years before she went to London. A. lived B. had lived C. has lived D. will live ( )
  25.When we arrived , the dinner. A. already began B. has already begun just begun
C. had already begun
D. was
( )
  26.I will go home for the holiday as soon as I my exams. A. will finish B. finish C. finishing D. finished ( )
  27.When, I’ll talk to him. A. does Peter come B. Peter will come
C. Peter comes
D. can Peter come
( )
  28.My sisterto see me . She’ll be here soon. A. comes B. is coming C. had come D. came ( )
  29.They said theyour answer the next day . A. had heard B. would hear of C. would hear
D. will hear
( )
  30.The old man said that lightfaster than sound. A. went B. will go C. travels D. will travel 来
? ? ? ? ? ? ?
名 成绩查 询 考试大首页 我的题库 我的课程 我的 E 币(
  0) 论坛交流 收藏本站 更多 考试报
QQ 群 联盟 试题库
o
帮助中 心 考试大 论坛 您好!欢迎来到考试大网站!请登录 免费注册
考试大
? ? o o o o o o o o o o o o o o o o ? o o o o o o o o o o o o
首页 会计类 会计从业资格 初级会计职称 中级会计师 注册会计师 高级会计师 ACCA/CAT 国际内审师 理财规划师 银行从业资格 经济师 统计师 注册税务师 资产评估师 审计师 精算师 会计考试论坛? 建筑类 一级建造师 二级建造师 造价工程师 监理工程师 咨询工程师 房地产估价师 土地估价师 质量工程师 城市规划师 结构工程师 注册建筑师 造价员
o o ? o o o o o o o o o o o o o o ? o o o o o o o o o o o o o o ? o o o o o o o o o ? o
环境影响评价 更多? 职业资格 证券从业 秘书资格 教师资格 司法考试 保险从业 导游资格 项目管理师 企业法律顾问 人力资源 社会工作者 价格鉴证师 期货从业资格 心理咨询师 更多? 公务员 职位查询 行政能力 时政申论 模拟面试题 真题大全 国家公务员 公选领导干部 警察招考选拔 政法干警 事业单位 大学生村官 特岗教师 选调生 考试论坛? 外贸类 报关员 外销员 报检员 货运代理 国际商务师 物流师 单证员 跟单员 更多? 计算机类 计算机二级
o o o o o o o o o ? o o o o o o o o o o ? o o o o o o o o o o ? o o o o o o o o o o o ?
计算机等级 职称计算机 软件水平 微软认证 思科认证 linux 认证 华为认证 JAVA 认证 更多? 医药类 执业护士 中药师 西药师 临床医师 临床助理 中医医师 口腔医师 公共卫生 卫生资格 考试论坛 外语类 CET4 CET6 职称英语 托福 雅思 BEC PETS 金融英语 小语种 更多? 学历类 自考 考研 成人高考 中考 高考 在职硕士 MBA EMBA 同等学历 考博 更多>> 全部考试
o
点击查看
考试大论坛
考试大视讯
在线题库
考试大网校
考试资讯
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
动态 政策 招 生 考试说明 指南 查分 分数线 录取查询
考试辅导
语文 作文 数学 英语 物理 化学 政治 历史 生物 地理
试题
模拟考场 历年真题
竞赛
奥 赛 华杯赛 希望杯 迎春杯
论坛
专题 中考论坛 百科 技巧心得
网校课程
网络课程 免费试听 输入关键字 提交
您现在的位置:考试大 >> 初中升学考试 >> 中考英语 >> 英语语法 >> 文章内容
初中英语语法:动词时态专项训练 来源:考试大 【爱学习,爱考试大】 2007 年 3 月 29 日
参考答案: 参考答案: 一、
  1. goes
  2. seems
  3. are playing bring
  7. took
  4. was listening
  5. is raining
  10.lost
  11. sat
  12.
  17. have
  6. will
  8. would come
  9. has left
  13. will go
  14. is
hasn't eaten been

  15. comes

  16. did buy

  18. were doing
  2. B
  3. B

  19. does cost
  4. D
  5. C
  15. A
  5. C
  6. A
  7. D
  8. C
  9. A
  10. B
  11.
二、
  1. A D
  12. C

  13. C
  2. A
  25. C
  3. A

  14. B
  4. A

  16.A
  17.B
  18.A
  6. C
  7. B
  8. C
  9. A
  10. C
  11. B
  12.
  20. A
  21. B
  22.A
  23.
三、
  1. B C B
  24. B

  13. B
  14. D
  15. D
  16. B
  17. D
  18. A
  26. B
  27. C
  28. B

  19. B
  29. C
  30.
  •  
 

相关内容

初中英语语法动词

  初中英语语法:动词时态专项训练 来源:考试大 【爱学习,爱考试大】 2007 年 3 月 29 日一、用所给词的适当形式填空: 1.Heswimming in the river every day in summer. (go) 2.Ityou are right. ( seem ) 3.Look, the children basketball on the playground. ( play ) 4.Heto the radio when I came in, ( listen ) 5. ...

高中英语语法总结大全之动词

  高考资源网(www.ks5u.com) ,您身边的高考专家高中英语语法总结大全之动词动词 1) 表示动作高考资源网 高考资源网中状态的词叫做动词. 高考资源网 2) 根据其在句中的功能,动词可分为四类,分别是:实义动词(Notional Verb) ,系 动词(Link Verb) ,助动词(Auxiliary Verb) ,情态动词(Modal Verb) . 说明:有些情况下,有些动词是兼类词,例如: We are having a meeting.我们正在开会. (having 是实义动词 ...

高中英语语法总结大全之动词

  高中英语语法总结大全之动词 动词 1) 表示动作中状态的词叫做动词。 2) 根据其在句中的功能,动词可分为四类,分别是:实义动词 (Notional Verb) 、系动词 (Link Verb) 、助动词(Auxiliary Verb) 情态动词(Modal Verb) 、 。 说明: 有些情况下, 有些动词是兼类词, 例如:We are having a meeting.我们正在开会。having ( 是实义动词。 ) He has gone to New York.他已去纽约。 (has 是 ...

高中英语语法总结

  高中英语语法总结 组成句子的各个部分叫句子成分。英语句子成分有主语,谓语,表语,宾语, 宾语补足语,定语,状语等。 顺序一般是主语,谓语,宾语,宾语补足语,而表语,定语,状语的位置要 根据情况而定。 1、主语 主语表示句子主要说明的人或事物,一般由名词,代词,数词,不定式等充 当。 Helikeswatch'ingTV.他喜欢看电视。 2、谓语 谓语说明主语的动作,状态或特征。 一般可分为两类: 1),简单谓语 由动词(或短语动词)构成。 可以有不同的时态,语态和语气。 Westud'yfort ...

高中英语语法 总结之动词时态

  及物动词? a.动词后要求有宾语,否则意思不完整的 动词。及物动词可有被动结构。? She studies English very hard. ? I always review my lessons in the evening.? b. 及物动词的另两种结构 ? 及物动词中有少数动词要求一个宾语(直 接宾语)外,还要求有一个宾语(间接宾 语),才使句意完整。这类动词有:leave, show, bring, lend, teach, give, tell, hand, write等。 *I ...

高中英语语法 总结之动词时态

  及物动词 a.动词后要求有宾语,否则意思不完整的 动词。及物动词可有被动结构。? She studies English very hard. ? I always review my lessons in the evening. b. 及物动词的另两种结构 及物动词中有少数动词要求一个宾语(直 接宾语)外,还要求有一个宾语(间接宾 语),才使句意完整。这类动词有:leave, show, bring, lend, teach, give, tell, hand, write等。 *I’ll ...

高中英语语法总结大全之动词的时态

  本资料来源于大家网高考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-136-1.html高中英语语法总结大全之动词的时态一般现在时的用法 1) 经常性或习高考资源网 高考资源网惯性的动作,常与表示频腮度的时间状语连用。 高考资源网 时间状语: every…, sometimes,at…, on Sunday I leave home for school at 7 every morning. 2) 客观真理,客观存在,科学事实。 The earth moves arou ...

【初中英语知识点总结,初中英语语法例题解析】学习啊

  学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常 ...

Yrrejy新课程背景下初中英语语法教学问题与策略议案

  生命中,不断地有人离开或进入。于是,看见的,看不见的;记住的,遗忘了。 生命中,不断地有人离开或进入。于是,看见的,看不见的;记住的,遗忘了。 生命中,不断地有得到和失落。于是,看不见的,看见了;遗忘的,记住了。然而, 生命中,不断地有得到和失落。于是,看不见的,看见了;遗忘的,记住了。然而, 看不见的,是不是就等于不存在?记住的,是不是永远不会消失? 看不见的,是不是就等于不存在?记住的,是不是永远不会消失?新课程背景下初中英语语法教学问题与策略江西省新干县城北学校 聂健如【摘要】 本文针对现 ...

初中英语写作

  初中英语作文高分秘诀 1. 动笔之前,认真审题 《中考考试说明》指出,书面表达要切中题意。怎样才能切中题意?就是要认真审题,看到 考题后,先不要急于动笔,要仔细看清题目要求的内容。在自己的头脑中构思出一个框架或 画面,确定短文的中心思想,不要匆匆下笔,看懂题意,根据图画、图表、提纲或短文提供 的资料和信息来审题。审题要审格式、体裁、人物关系、故事情节、主体时态、活动时间、 地点等。 2. 围绕中心,拟定提纲 书面表达评分原则有四条: (1)内容要点; (2)运用词汇和结构的数量; (3)运用语法 ...

热门内容

关于召开2009年高中教育工作会议的通知

  关于召开 2009 年高中教育工作会议的通知各高中、教研室、教科室、招生办: 经研究决定于 2009 年 7 月 28 日召开 2009 年度吴江市高中教育工作会 议,现将会议有关事项通知如下: 一、 会议时间:7 月 28 日(周二)下午二点半 二、 会议地点:松陵饭店 303 会议室 三、 会议参加对象:各高中校长、分管校长、教研室、教科室及招办 主任、各高考学科教研员、局相关人员 四、 会议要求:①教研室准备我市 2010 届高二期末考试分析报告及 新高三教学建议(每校一份,共 20 份) ...

转发省人事厅关于印发《广东省轻工工程专业高,中,初级资格条件(试行)》的通知

  广州市人事局文件穗人发〔2008〕148 号转发省人事厅关于印发《广东省轻工工程专业高、 转发省人事厅关于印发《广东省轻工工程专业高、中、初级资格 条件(试行)》的通知 条件(试行)》的通知 )》各区、县级市人事局,市直有关单位: 现将广东省人事厅《关于印发〈广东省轻工工程专业高、中、初级资格条件(试行)》的通知〉 (粤人发〔2008〕185 号)转发给你们,自 2009 年起试行两年。试行中遇到的问题,请及时向我 局专业技术人员管理处反映。二○○八年十一月六日 (联系人:李少辉,联系电话:83 ...

营销人做工作日志

  营销人必须做好"工作日志 营销人必须做好 工作日志" 工作日志中国营销传播网, 中国营销传播网, 2009-11-23, 作者 袁非武, 访问人数 1030 , 作者: 袁非武, 访问人数: 营销工作日志". 现代营销 n,要求每个营销人必须做好每天的 营销工作日志 . ,要求每个营销人必须做好每天的"营销工作日志 为什么营销人必须做好"工作日志 呢 主要有两点原因: 为什么营销人必须做好 工作日志"呢?主要有两点原因: 工作日志 其一 ...

深圳世合投资策划公司营销手册》

  《深圳世合投资策划公司营销手册》第一章 销售部工作手册………………(4) 1、 部门职责 2、 工作架构 3、 岗位职责 第二章 销售人员入职、离职………………(13) 1、 入职评定标准 2、 离职程序 第三章 售楼处管理制度………………(15) 1、 早班例会 2、 考勤制度 3、 销售人员管理条例 第四章 客户接待制度………………(20) 1、 客户接待 2、 电话 第五章 客户登记制度………………(24)第六章 成交程序………………(25) 1、 定金、收据 2、 签署认购书 3、 办理 ...

个人简历彩色模板-003

  毕业生个人简历简历模板一(供应届毕业生参考) 个人简历 个人概况: 求职意向: 姓 名: 性别: 出生年月: 年 \_\_月\_\_日 健康状况: 毕业院校: 专业: 电子邮件: 传呼: 联系电话: 通信地址: 邮编: 教育背景: 年-- 年 大学 专业(请依个人情况酌情增减) 主修课程: (注:如需要详细成绩单,请联系我) 论文情况: (注:请注明是否已发表) 英语水平: * 基本技能:听、说、读、写能力 * 标准测试:国家四、六级;TOEFL;GRE..... 计算机 ...